Invincibilii

invincibilii.ro - ieşiţi din tipare

formular concursuri BDC - detalii mai jos

duminică, 9 ianuarie 2011

Concursul "Cuvinte fermecate"

Salutare!

Au sosit frazele cerute în cadrul concursului "Cuvinte fermecate". Din cei cinci concurenţi doar doi au îndeplinit această sarcină. Am notat frazele cu A şi B, în ordinea în care au sosit. Nu am intervenit deloc asupra grafiei frazelor. Le-am copiat aşa cum au fost redactate de concurenţi. Am evidenţiat prin culoarea roşie cele cinci cuvinte necesare enunţului solicitat.

Vizitatorii site-ului sunt invitaţi să voteze fraza care le place cel mai mult. La rubrica "răspunsul la întrebare" treceţi A sau B, după cum preferaţi. Completarea celorlalte casete este opţională. Se acceptă un singur vot de la acelaşi IP. Nu se acceptă voturi de la IP-urile celor doi concurenţi. Rog concurenţii să nu se auto-voteze de la alte IP-uri. Blog de Cuvânt este un site creştin şi încurajăm onestitatea. Votul se încheie joi, 13 ianuarie, ora 12:00 (ora României).

A. In pregatirea unei lucrari, incercati sa nu fiti anxiosi, exprimati elocvent ideile, evitati ca acestea sa fie caracterizate prin redundanta, o lucrarea prodigioasa nu poate fi obtinuta intr-un mod fortuit.

B. Oratorul cunoaste principiile omileticii, manifesta elocinta, aduce in vederea publicului o relatare prodigioasa si orice eveniment fortuit nu ii provoaca o stare anxioasa.

Succes!

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online