Invincibilii

invincibilii.ro - ieşiţi din tipare

formular concursuri BDC - detalii mai jos

luni, 15 noiembrie 2010

Incendiu devastator la Buciumeni, DB

Dragi prieteni,

Doresc să vă semnalez situaţia deosebit de dificilă prin care trec două familii ale căror gospodării au fost mistuite de flăcări. Apelez la voi, prietenii blogului de Cuvânt, ca în măsura posibilităţilor să fim alături de cei greu încercaţi. Fotografii şi detalii despre incendiu se află mai jos. Mesajul "Informaţii despre incendiul de la Buciumeni" a fost redactat de pastorul Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea din Buciumeni, DB - Iosif Diaconu. 

Vă invit să vă rugaţi pentru aceste familii şi pentru copii. Sunt copii foarte buni şi serioşi, implicaţi în slujirea Domnului. Le puteţi asculta pe Vlădoiu Bianca şi pe Vlădoiu Cristiana chiar aici, la blogul de Cuvânt, căutându-le în catalogul de vorbitori, după nume. 

Dumnezeu să-i răsplăteacă pe cei ce se vor implica! 

Informatii despre incendiul de la Buciumeni

Este vorba despre un incendiu care a avut loc in noaptea de 3 spre 4 noiembrie in comuna Buciumeni, Dambovita. Din cate se pare o mana criminala bine intentionata, a aprins focul in gospodăria comună a fratilor Vladoiu Danut (prezbiter - 40 de ani) si Vladoiu Gabriel (casier - 38 ani) in jurul orei 1:30 noaptea.

Cand au depistat incendiul, au fost anuntati pompierii care au venit cu doua masini. Uneia i s-a rupt cheia in contact atunci cand mai avea 1 km pana sa ajunga la incendiu. Cealalta avea apa foarte putina si a udat casele vecinilor pentru ca incendiul sa nu se extindă. Daca aceste doua masini ar fi intervenit corespunzator casele fratilor nostri ar fi fost salvate, deoarece incendiul a pornit de la atelierul de tamplarie al fratelui Gabriel Vladoiu. A mai durat o ora pana au venit alte masini, insa era prea tarziu.

Fratelui Gabriel Vladoiu, tamplar si tata a trei fetite (12 ani, 9 ani si 3 ani), i-a fost ars atelierul de tamplarie cat si intreaga locuinta cu absolut tot ceea ce avea.

Fratelui Danut Vladoiu, constructor si tata a doua fetite (13 ani si 10 ani), i-a fost ars atelierul de tricotaj si croitorie al sotiei, cat si o parte insemnata a casei. Totusi, fratele Danut a reusit sa salveze anumite bunuri si obiecte.

Paguba totala este intre 5 si 6 miliarde de lei vechi. Persoana banuita a infaptui incendiul a amenintat de mai multe ori familia Vladoiu ca le va produce necazuri. Chiar in ultimile saptamani a facut lucrul acesta. Trebuie mentionat ca acest om are anumite probleme psihice. Totusi, lipsete nu exista o prba finala, incriminatorie in acest sens.

Altfel, fratii nostri sunt oameni foarte apreciati in comuna datorita comportamentului crestinesc. De asemenea, acestia sunt oameni de baza ai bisericii si slujbasi de nadejde, care de multe ori au investit in ajutorarea celorlalti si in lucrarea Domnului. Nu sunt obisnuiti sa ceara si nici acum nu fac acest lucru. Insa incercarea aceasta ne determina pe noi, Biserica, sa fim purtatorii nevoilor lor asa cum si ei au purtat nevoile bisericii.

pastor Diaconu Iosif: 0742.106.820
email: iosifdiaconu@yahoo.com
Vlădoiu Dănuţ: 0722.772.189
Vlădoiu Gabriel: 0722.784.447
cont lei: RO09 RNCB 0318 0637 4601 0001 
BCR, Fieni, DB
titular: Vlădoiu Daniela 








0 Comments:

blogger templates | Make Money Online