Invincibilii

invincibilii.ro - ieşiţi din tipare

formular concursuri BDC - detalii mai jos

luni, 18 octombrie 2010

Bun regăsit!

Gata! 

Reluăm activitatea! 

Mi-a fost dor de voi, dragi prieteni, dar am avut un program foarte neprietenos. Plus că am fost şi dezamăgit de ne-expedierea a cel puţin 25 de predicuţe. Iar alţii se lasă foarte greu convinşi. Aş putea chiar să alcătuiesc o broşurică de scuze, unele mai convingătoare decât altele. 

Oricum, mizăm pe cei care vor să colaboreze şi le mulţumim din inimă. Mâine de dimineaţă vom avea un mesaj video, aşa că vă invit să-l urmăriţi. Chiar dacă vor mai fi "goluri", vom continua măcar cu rubricile săptămânale propuse acum vreo două luni. 

Pentru că tot am vorbit de "luni", vă invit la concurs. Mai punem la bătaie încă un set de 6 cărţi care vă sunt de folos în studiul Bibliei. Ca să vă înscrieţi la acest concurs, trebuie să completaţi câmpurile din caseta de mai sus: numele şi prenumele, localitatea, e-mail-ul, numărul de telefon şi răspunsul la întrebare. 

Întrebarea pentru înscrierea în concurs este următoarea:
Care dintre numele de mai jos este al unui mare predicator?
A. Billy Graham
B. Bill Gates
C. Winston Churchill

Nimic mai simplu! Poţi trimite răspunsul tău până luni seara (25 octombrie), orele 21:00 (ora României). Atunci va fi postată şi următoarea întrebare din concurs! Succes! Pe mâine dimineaţă!

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online