Invincibilii

invincibilii.ro - ieşiţi din tipare

formular concursuri BDC - detalii mai jos

luni, 23 august 2010

Concurs "6 pentru 66"

Salutare, salutare! 

Ne-am gândit să ne "energizăm" puţin, aşa că vă provocăm să intraţi în posesia unui set de 6 instrumente foarte utile pentru studiul Bibliei (cele 6 vă vor ajuta să înţelegeţi mai bine conţinutul celor 66 de cărţi din Biblie). Mizăm pe faptul că voi, publicul nostru, sunteţi unul educat. 

Iată titlurile cărţilor:
1. Ghid biblic – Personaje din Vechiul şi Noul Testament - Robert Backhouse
2. Ghidul biblic al Ierusalimului – Robert Backhouse
3. Atlas biblic - dr. Tim Dowley
4. Istoria vremurilor biblice – dr. David F. Payne
5. Cunoştinţe generale din Biblie – dr. Tim Dowley
6. Introducere în Noul Testament – Stephen Motyer

Fiecare instrument din cele 6 are câte 32 de pagini full color, care abundă în biografii, referinţe biblice, portrete în culori, istorie, elemente de breviar biblic, geografie, date biblice importante, hărţi, diagrame, tabele, fotografii, planşe.

Tot ce aveţi de făcut este să completaţi câmpurile de mai sus (numele şi prenumele, localitatea, e-mail-ul, numărul de telefon şi răspunsul la întrebare), să introduceţi cele 4 caractere de la Image Verification şi să apăsaţi butonul Send email. Puteţi răspunde la întrebare până duminică, 29 august, orele 24 (ora României). 

Toţi cei care răspund la întrebare vor primi un e-mail de confirmare de la madaliv@yahoo.com. Dacă aţi răspuns la întrebare şi totuşi nu aţi primit e-mail-ul de la madaliv@yahoo.com în 24 de ore, contactaţi-ne voi la madaliv@yahoo.com pentru clarificări.

Toţi cei care au răspuns corect la întrebare până atunci, vor accede la faza următoare a concursului. Va fi afişată altă întrebare, la care se va răspunde nu în 7 zile, ca acum, ci în mai puţine (3, de exemplu). 

Întrebarea la care aşteptăm răspunsul: Cine este autorul cărţii Geneza? 

Succes!

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online