Invincibilii

invincibilii.ro - ieşiţi din tipare

formular concursuri BDC - detalii mai jos

joi, 24 iunie 2010

Oferim un loc în Tabăra de Cuvânt

Dacă tot suntem în pană acută de filmări, ne-am gândit să lansăm un concurs. Câştigătorul va fi invitat în Tabăra de Cuvânt, iar costurile legate de masă şi cazare vor fi suportate de blogul de Cuvânt. Câştigătorul va plăti doar deplasarea în şi din tabără. Beneficiarul premiului trebuie să nu fie mai mare de 15 ani. Aşadar, oricine poate participa, indiferent de vârstă, înscriind un copil la acest concurs. Important este să facă înscrierea pe numele copilului (atenţie la completarea câmpurilor!).

În primă fază, toţi cei care doresc să participe la concurs sunt invitaţi să completeze câmpurile de mai sus. Vă rugăm să treceţi numele şi prenumele voastre în clar (sau ale copiilor pentru care răspundeţi la întrebări), ca la şcoală (fară nick-uri sau ID-uri). Este important, de asemenea, ca e-mail-ul şi numărul de telefon să fie trecute corect.

Pentru a fi înscrişi în concurs, trebuie să răspundeţi la întrebarea "Care este a cincea carte a Noului Testament?".

Întrebările ulterioare vor fi din cultura biblică sau din domenii conexe, precum şi unele legate de activitatea blogului.

Aşteptăm răspunsurile voastre până la 1 iulie, ora 00:00 (ora României). În dimineaţa zilei de 1 iulie va fi postată următoarea întrebare, la care vor putea răspunde doar cei care s-au înscris deja, răspunzând corect la prima dintre întrebări (şi care vor fi menţionaţi pe blog, tot în dimineaţa primei zile din luna iulie). Timpul de răspuns va fi însă mult mai scurt. Important este să urmăriţi blogul zilnic, cel puţin de la 1 iulie, pentru a nu pierde ritmul şi vreuna dintre etape!

Vă dorim succes!

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online