Invincibilii

invincibilii.ro - ieşiţi din tipare

formular concursuri BDC - detalii mai jos

duminică, 23 mai 2010

CONCURS - Bunicu' îţi aduce cărţi

          Dragi copii, părinţi şi ... mai ales bunici! În urma sondajului legat de vârsta celor care vizitează blogul de Cuvânt a reieşit faptul că 4% dintre cei care au răspuns au peste 65 de ani
          Lansăm astăzi concursul anunţat. Desfăşurarea lui este foarte simplă: aşteptăm mesaje filmate din partea celor de peste 65 de ani (aceasta este vârsta minimă) care să îi încurajeze pe copii în munca lor. Filmuleţul cu pricina să fie trimis la adresa madaliv@yahoo.com. 
          Premiul constă în cărţi a căror valoare însumează vârsta respectivei persoane vârstnice şi va fi oferit celei mai vârstnice persoane participante la concurs. Dacă protagonistul (sau protagonista) clipului are, de exemplu, 77 de ani, va putea alege cărţi în valoare de 77 de lei pe care să le ofere nepotului său (sau nepoatei sale; ori unui copil pe care îl simpatizează, în cazul în care nu are nepoţi). 
          Termenul limită este 23 mai. Suntem pregătiţi să oferim şi un premiu mai mare de 100 de lei!!! Cine are bătrâni, să-i trimită la blog de Cuvânt!!! Copii, convingeţi pe bunicul, pe bunica ori vreo mamaie mai în vârstă să filmeze pentru voi! Succes!

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online